חפש

יום שבת, 29 בינואר 2011

מרק תפוחי אדמה (אל מירק דייל בטטה)

מרק תפוחי אדמה (אל מירק דייל בטטה)

מתכון מרוקאי של אימי ז"ל

מצרכים:
3-4 עצמות מח בקר
2\1 קילו בשר אדום(בשר ראש או שריר)
5-6 תפוחי אדמה קלופים שלמים
שני בצלים גדולים קצוצים
חבילת כוזברה שטופה וקצוצה
1-2 כפית פלפל לבן
1-2 כפית כורכום
מים רותחים
מלח


אופן הכנה:
בסיר עמוק,שמים מעט שמן ומטגנים את הבצל,עד למצב שקוף,מוסיפים את העצמות והבשר.מערבבים קלות.מוסיפים את המים,ואח"כ את התבלינים,ממשיכים לבשל על אש קטנה,עד שהבשר יתרכך.מוסיפים את תפוחי האדמה בשלמותם ומבשלים עד לריכוך.מוציאים את תפוחי האדמה,ומועכים אותם למחית.מחזירים אותם לסיר מערבבים כדי שלא יווצרו גושים.לאחר 10 דקות ,מוסיפים את הקוזברה ל3\2 דקות .
מרק טעים ביותר
בתיאבון...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה