חפש

יום שבת, 29 בינואר 2011

קציצות מרוקאיות מבשר בקר ועוף עם אפונה(אל כוורי מעא ז'לבאנה)

קציצות מרוקאיות מבשר בקר ועוף עם אפונה

תמונה מצורפת
מצרכים :

250 גר' בשר בקר טחון
250 גר' בשר עוף טחון
בצל בינוני מגורד בפומפיה עדינה
בצל קטן קצוץ דק
1 שקית אפונה קפואה סנפרוסט



לתיבול :

פלפל לבן טחון,מלח, מעט כורכום וציר עוף

אופן הכנה :
לערבב היטב את הבשר יחד עם הבצל המגורד להוסיף את התבלינים וללוש היטב.
לשים בסיר מעט שמן בישול וטגן את הבצל הקצוץ על אש קטנה עד לשקיפות.
להוסיף את האפונה וציר עוף לתבל בתבלינים הנ"ל כשזה רותח להנמיך את הלהבה ליצור קציצות ולהוסיף לאפונה .
לבשל על אש קטנה עם סיר חצי מכוסה במשך כשעה ורבע.

בתאבון!...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה