מתכוני בשר עוף מן המטבח המרוקאי
מתכונים מן המטבח המרוקני\יהודי Moroccan food blog המטבח המרוקני עשיר במגוון של תבשילים.בחרתי להביא את המאכלים היותר מסורתיים כאלו שנשתכחו עם הזמן. דגים: מבושלים, מטוגנים או אפויים. עוף ובשר:חלקם כמנה עיקרית, חלקם הוכנו עם ירקות כמנה כללית ואחרים כתוספת. מקום מכובד ביותר יש לסלטים ולמרקים,המהווים חלק נכבד בתפריט המרוקאי. מתוקים מרוקאים:עוגיות,ריבות מיוחדות שהפכו לשם דבר בטקסי החינה בכל העדות, במימונה בשבת חתן ולכל אירוע חגיגי משמח.הספנז',לחם בית,מופלטה,בג'ריר ועוד
חפש
יום שבת, 29 בינואר 2011
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אך אני רואה את המתכונים
השבמחקאיך קוראים בעברית לצמח קרימבוש
השבמחקאיך קוראים לקרימבוש בעברית
השבמחק