חפש

יום שבת, 29 בינואר 2011

מרק פול ירוק (מרק דייל פול)

מרק פול ירוק

(מיוחד לחג פסח בעונת הפול)

user posted image


חומרים:
בשר בקר ועצמות בקר
לפחות 1 ק"ג פול ירוק טרי מקולף מקליפתו הירוקה ולקלף גם את התרמילים
תפוח -אדמה גדול מקולף שלם
בצל קטן
כוסברה טרייה קצוצה



לתיבול:

מלח,פלפל לבן טחון,מעט כורכום,כף א. מרק עוף

אופן -הכנה:
בסיר עמוק לשים מעט שמן לחימום ולטגן קלות על אש קטנה את הבצל עד
לשקיפות להוסיף הבשר והעצמות לטיגון קצר להוסיף את הפולים המנוקים
ואת התבלינים ולבשל כשעתיים עד שלוש על אש קטנה עם מכסה עד לריכוך
הבשר והמסת הפול הירוק (עליו להעלם ולהיות רסק),את תפוח האדמה להוציא
מן הסיר למעוך בעזרת מזלג למחית ולהחזיר את המחית לסיר להוסיף את
הכוסברה בסוף לדקה אחת של בישול.


בתאבון...

תגובה 1: