מרק ירקות מרוקאי טחון
מיר'ק דל חדאר'ה (מח'לוז')
חומרים:2 עצמות בקר
בשר בקר (מוזה)
2 גזרים גדולים חתוכים גס
2 קישואים חתוכים גס
2 תפוחי-אדמה חתוכים גס
חתיכהשל דלעת
בצל בינוני קצוץ
גבעול סלרי קצוץ
כוס מלאה בכוסברה טריה קצוצה
לתיבול:
מלח,מעט כורכום,פלפל לבן כף א.מרק עוף.
ההכנה:בסיר עמוק לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות להוסיף העצמות והבשר לסגירת הבשר.
להוסיף מים רותחים,לתבל ולהוסיף את כל הירקות כולל הסלרי.
רק את הכוסברה לשמור לסוף.
לבשל כשעה וחצי או עד שהבשר רך דיו.להוציא את הירקות לקערה ולמעוך למעין פירה גס.
להחזיר לסיר להוסיף הכוסברה לעוד כחמש דקות בישול.
חורף חמים וטעים :)
כל סוגי מרקי יהדות מרוקו
תמונה מצורפת
מיר'ק דל חדאר'ה (מח'לוז')
חומרים:2 עצמות בקר
בשר בקר (מוזה)
2 גזרים גדולים חתוכים גס
2 קישואים חתוכים גס
2 תפוחי-אדמה חתוכים גס
חתיכהשל דלעת
בצל בינוני קצוץ
גבעול סלרי קצוץ
כוס מלאה בכוסברה טריה קצוצה
לתיבול:
מלח,מעט כורכום,פלפל לבן כף א.מרק עוף.
ההכנה:בסיר עמוק לטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות להוסיף העצמות והבשר לסגירת הבשר.
להוסיף מים רותחים,לתבל ולהוסיף את כל הירקות כולל הסלרי.
רק את הכוסברה לשמור לסוף.
לבשל כשעה וחצי או עד שהבשר רך דיו.להוציא את הירקות לקערה ולמעוך למעין פירה גס.
להחזיר לסיר להוסיף הכוסברה לעוד כחמש דקות בישול.
חורף חמים וטעים :)
תמונה מצורפת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה