מתכונים מן המטבח המרוקני\יהודי Moroccan food blog
המטבח המרוקני עשיר במגוון של תבשילים.בחרתי להביא את המאכלים היותר מסורתיים כאלו שנשתכחו עם הזמן.
דגים: מבושלים, מטוגנים או אפויים.
עוף ובשר:חלקם כמנה עיקרית, חלקם הוכנו עם ירקות כמנה כללית ואחרים כתוספת.
מקום מכובד ביותר יש לסלטים ולמרקים,המהווים חלק נכבד בתפריט המרוקאי.
מתוקים מרוקאים:עוגיות,ריבות מיוחדות שהפכו לשם דבר בטקסי החינה בכל העדות, במימונה בשבת חתן ולכל אירוע חגיגי משמח.הספנז',לחם בית,מופלטה,בג'ריר ועוד
חפש
יום שבת, 29 בינואר 2011
רצועות ירקות
רצועות ירקות
קולורבי,פלפלים מתוקים אדומים (אפשר כל הצבעים) ושומר.
לקלף את הקולורבי,לחתוך את הירקות לרצועות .
להוסיף מלח,שמן סויה ומיץ מלימון טרי לערבב ולהגיש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה