חפש

יום שבת, 29 בינואר 2011

עוף בבצל (דג'אג'ה בלבסלה)

עוף בבצל
דג'אג'ה בלבסלה



חומרים ל 6 סועדים
6 חלקי עוף טרי שוקיים או כרעיים

2.5 ק"ג בצל גדול מקולף (להשרות במים)



לתיבול :
פלפל לבן טחון

כורכום

א. מרק עוף

מלח



אופן הכנה

רצוי להשרות את העוף במעט מיץ לימון לכמה דקות (מחטא,ובשר העוף מלבין)

לשטוף היטב.

לחתוך את הבצל לחתיכות גסות , לשים מעט שמן בסיר ועל אש קטנה להוסיף את הבצל ולטגן קלות על אש קטנה תוך כדי ערבוב.

להוסיף את חלקי העוף ולהמשיך לטגן, לטבל בתבלינים הנ"ל

להוסיף מים רותחים קצת מעל הבצל ולהרתיח במידה ומצטבר קצף שומני ,להרים בזהירות עם כף.

לכסות את הסיר ,לא לגמרי ולבשל עד שהבצל נעשה רך כמו ריבה.

*המתכון דורש בישול ארוך על אש קטנה
בתאבון...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה