סלט פלפלים צלויים \פילפלא משווייאה
2-1 ק"ג פלפלים אדומים גדולים ובשרניים (ניתן להשתמש גם בירוקים או לשלב)
לצלות על האש מומלץ ,מי שלא רוצה ללכלך את הכיריים לצלות בתנור חם מתחת לגריל
להכניס לשקית ניילון להזעה,לאחר כעשר דקות לקלף לחתוך לרצועות ולהרחיק את הגרעינים.
לתיבול:
3 שיני שום גדולות כתושות
מלח,שמן,לימון ,מעט חומץ רגיל(מוסיף טעם ועוזר לשימור הסלט)
לערבב היטב יחד עם הפלפלים לטעום ולהוסיף תיבול לפי הצורך
**כנ"ל לגבי פלפלים חריפים
חומרים:
2-1 ק"ג פלפלים אדומים גדולים ובשרניים (ניתן להשתמש גם בירוקים או לשלב)
לצלות על האש מומלץ ,מי שלא רוצה ללכלך את הכיריים לצלות בתנור חם מתחת לגריל
להכניס לשקית ניילון להזעה,לאחר כעשר דקות לקלף לחתוך לרצועות ולהרחיק את הגרעינים.
לתיבול:
3 שיני שום גדולות כתושות
מלח,שמן,לימון ,מעט חומץ רגיל(מוסיף טעם ועוזר לשימור הסלט)
לערבב היטב יחד עם הפלפלים לטעום ולהוסיף תיבול לפי הצורך
**כנ"ל לגבי פלפלים חריפים
חומרים:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה