מתכונים מן המטבח המרוקני\יהודי Moroccan food blog
המטבח המרוקני עשיר במגוון של תבשילים.בחרתי להביא את המאכלים היותר מסורתיים כאלו שנשתכחו עם הזמן.
דגים: מבושלים, מטוגנים או אפויים.
עוף ובשר:חלקם כמנה עיקרית, חלקם הוכנו עם ירקות כמנה כללית ואחרים כתוספת.
מקום מכובד ביותר יש לסלטים ולמרקים,המהווים חלק נכבד בתפריט המרוקאי.
מתוקים מרוקאים:עוגיות,ריבות מיוחדות שהפכו לשם דבר בטקסי החינה בכל העדות, במימונה בשבת חתן ולכל אירוע חגיגי משמח.הספנז',לחם בית,מופלטה,בג'ריר ועוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה