חפש

יום שבת, 29 בינואר 2011

מרק חומוס עם דלעת (מרק דייל חמס אול גראעה)

מרק חומוס עם דלעת (מרק דייל חמס אול גראעה)

חומרים:
דלעת (משולש גדול)
כוס חומוס מושרה לילה שלם
בצל קטן קצוץ
עצמות מח בקר
בשר בקר שמן מוזה
חצי צרור כוסברה טריה קצוצה


לתיבול:
א. מרק עוף,פלפל לבן טחון,מלח ומעט כורכום, מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

לאחר שהשרינו את החומוס ללילה ,לקלף אותו מן הקליפה השקופה ולהרתיח כעשר דקות במים,לסנן.
בסיר עמוק (רצוי בסיר לחץ) לשים מעט שמן בישול ולטגן את הבצל עד לשקיפות,להוסיף את העצמות והבשר למס' דקות להוסיף את החומוס שהרתחנו לתבל בתבלינים ולהוסיף מים רותחים (כמות למרק).
לבשל כ - חצי שעה אם זה בסיר לחץ ,אם בסיר רגיל אז לבשל כ -שעתיים.
לאחר מכן להוסיף את הדלעת חתוכה לקוביות גדולות ולהמשיך בבישול תוך - כדי עירבוב תמידי עד שמתקבל מרקם קטיפתי (על החומוס להתפרק לגמרי וכמו כן גם הדלעת.
לבסוף להוסיף את הכוסברה הקצוצה למס' דקות נוספות.


מעדן....
בתאבון...

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה