חפש

יום חמישי, 20 בינואר 2011

מרק חש'ו של בורגול דק juifs du Maroc soupe











מרק חש'ו של בורגול דק מן המטבח המרוקאי המסורתי

חש'ו דייל בורגול


מצרכים:

2 כוסות של בורגול דק (אפשר לשלב בורגול וסולת יחס חצי\חצי)
צרור כוסברה טריה קצוצה דק
כף גרגרי חילבה (להשרות במים כשעה)
ציר מרק עוף או כף א. מרק עוף
כפית כמון טחון
כפית פלפל לבן טחון
כפית מלח
כורכום
פלפלים חריפים יבשים(סודניה) לפי הטעם


אופן ההכנה:

לברור את הבורגול ולשטוף מספר פעמים במים בקערית קטנה
ולסנן במסננת צפופה.
להרתיח מים בסיר עמוק למרק,לתבל עם גרגרי החילבה ויתר התבלינים.
להוסיף את הבורגול המסונן לבישול (בערך כחצי שעה). אם משלבים סולת להוסיף את הסולת בחמש הדקות האחרונות לבישול.
לבסוף להוסיף כוסברה טריה לשתי דקות נוספות .
מתכון המשמש כתרופה מעולה נגד שפעת והצטננות ,בדוק!!!
בתאבון.....

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה