מתכוני בשר בקר וחלקי פנים מן המטבח המרוקאי המסורתי
מתכונים מן המטבח המרוקני\יהודי Moroccan food blog המטבח המרוקני עשיר במגוון של תבשילים.בחרתי להביא את המאכלים היותר מסורתיים כאלו שנשתכחו עם הזמן. דגים: מבושלים, מטוגנים או אפויים. עוף ובשר:חלקם כמנה עיקרית, חלקם הוכנו עם ירקות כמנה כללית ואחרים כתוספת. מקום מכובד ביותר יש לסלטים ולמרקים,המהווים חלק נכבד בתפריט המרוקאי. מתוקים מרוקאים:עוגיות,ריבות מיוחדות שהפכו לשם דבר בטקסי החינה בכל העדות, במימונה בשבת חתן ולכל אירוע חגיגי משמח.הספנז',לחם בית,מופלטה,בג'ריר ועוד
חפש
יום שבת, 29 בינואר 2011
מתכוני בשר בקר וחלקי פנים (פרה)מן המטבח המרוקאי המסורתי
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
מדהים
השבמחק