חפש

יום שבת, 29 בינואר 2011

קציצות בשר בקר מרוקאיות (אל כווארי דייל לחאם)

קציצות בשר בקר מרוקאיות

תערובת לקציצות-לקאמה דייל כווארי(אפשר לקנות מוכן בשם ראס אל-חנות)
2 כפות משיה(קושת)

1 כף פלפל אנגלי
1 כף פלפל שחור

1 כף כורכום
1 כפית זנגוויל טחון

1 אגוז מוסקט מגורר
1 כפית קינמון


כמות קציצות:
10\8 מנות

מצרכים:
1 ק"ג בשר טחון(בשר אדום) 4\3 כפות שמן
1 בצל 3 כפות מים
1 תפוח אדמה 12\1 כפיות תבלין של קציצות
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה 4\1 כפית מלח
1 ביצה

זה המתכון לקציצה בסיסית אשר מוסיפים לכל תבשיל .

אופן הכנה:
גוררים בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה,מוסיפים לבשר.מוסיפים את
הפטרוזיליה,התבלינים,השמן,הביצה והמלח.
מניחים את התערובת למשך 20\15 דקות במקרר לפני השימוש כדי שכל החומרים יתאחדו.
יוצרים כדורים עגולים ואחר-כך משטחים.


לרוטב הקציצות:

מעט שמן סויה בסיר שטוח על אש קטנה,להוסיף מעט כורכום,פלפל לבן,מלח וכשתי כוסות מים ולבשל על אש קטנה מס' דקות ולהוסיף את הקציצות עד לבישול סופי.בערך כחצי שעה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה