קציצות בשר בקר מרוקאיות
תערובת לקציצות-לקאמה דייל כווארי(אפשר לקנות מוכן בשם ראס אל-חנות)
2 כפות משיה(קושת)
1 כף פלפל אנגלי
1 כף פלפל שחור
1 כף כורכום
1 כפית זנגוויל טחון
1 אגוז מוסקט מגורר
1 כפית קינמון
כמות קציצות:
10\8 מנות
מצרכים:
1 ק"ג בשר טחון(בשר אדום) 4\3 כפות שמן
1 בצל 3 כפות מים
1 תפוח אדמה 12\1 כפיות תבלין של קציצות
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה 4\1 כפית מלח
1 ביצה
זה המתכון לקציצה בסיסית אשר מוסיפים לכל תבשיל .
אופן הכנה:
גוררים בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה,מוסיפים לבשר.מוסיפים את
הפטרוזיליה,התבלינים,השמן,הביצה והמלח.
מניחים את התערובת למשך 20\15 דקות במקרר לפני השימוש כדי שכל החומרים יתאחדו.
יוצרים כדורים עגולים ואחר-כך משטחים.
לרוטב הקציצות:
מעט שמן סויה בסיר שטוח על אש קטנה,להוסיף מעט כורכום,פלפל לבן,מלח וכשתי כוסות מים ולבשל על אש קטנה מס' דקות ולהוסיף את הקציצות עד לבישול סופי.בערך כחצי שעה.
תערובת לקציצות-לקאמה דייל כווארי(אפשר לקנות מוכן בשם ראס אל-חנות)
2 כפות משיה(קושת)
1 כף פלפל אנגלי
1 כף פלפל שחור
1 כף כורכום
1 כפית זנגוויל טחון
1 אגוז מוסקט מגורר
1 כפית קינמון
כמות קציצות:
10\8 מנות
מצרכים:
1 ק"ג בשר טחון(בשר אדום) 4\3 כפות שמן
1 בצל 3 כפות מים
1 תפוח אדמה 12\1 כפיות תבלין של קציצות
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה 4\1 כפית מלח
1 ביצה
זה המתכון לקציצה בסיסית אשר מוסיפים לכל תבשיל .
אופן הכנה:
גוררים בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה,מוסיפים לבשר.מוסיפים את
הפטרוזיליה,התבלינים,השמן,הביצה והמלח.
מניחים את התערובת למשך 20\15 דקות במקרר לפני השימוש כדי שכל החומרים יתאחדו.
יוצרים כדורים עגולים ואחר-כך משטחים.
לרוטב הקציצות:
מעט שמן סויה בסיר שטוח על אש קטנה,להוסיף מעט כורכום,פלפל לבן,מלח וכשתי כוסות מים ולבשל על אש קטנה מס' דקות ולהוסיף את הקציצות עד לבישול סופי.בערך כחצי שעה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה