ראשי ארטישוק (קינרס) ממולאים בבשר
2 שקיות של ראשי ארטישוק קפואים (טריים בעונה)
אפונה עדינה קפואה
עלי סלרי (כרפס) חתוכים לאורך של 5 ס"מ מנוקים ושלוקים
1 ק"ג בשר טחון
בצל בינוני מגורד בפומפיה דקה
אופן הכנה:
להפשיר את ראשי הארטישוק
לתבל את הבשר הטחון עם הבצל המגורד להוסיף מלח,פפריקה מתוקה וחריפה,פלפל לבן טחון,מעט כורכום.
את האפונה לפזר בתחתית הסיר יחד עם עלי הסלרי שהרתחנו קלות במים.
למלא את ראשי הארטישוק בבשר הטחון לטבול בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם,-לטגן על אש קטנה (מונע את התפרקות הקציצה מהארטישוק ומוסיף המון טעם) להוציא ולסדר בסיר מעל האפונה והסלרי.
למלא מים עד לגובה הארטישוק ולהביא לרתיחה.
לתבל ב: מלח,פפריקה מתוקה וחריפה,פלפל לבן,מעט כורכום.
לבשל עד לספיגת הנוזלים או עד לריכוך האפונה.
חומרים:
2 שקיות של ראשי ארטישוק קפואים (טריים בעונה)
אפונה עדינה קפואה
עלי סלרי (כרפס) חתוכים לאורך של 5 ס"מ מנוקים ושלוקים
1 ק"ג בשר טחון
בצל בינוני מגורד בפומפיה דקה
אופן הכנה:
להפשיר את ראשי הארטישוק
לתבל את הבשר הטחון עם הבצל המגורד להוסיף מלח,פפריקה מתוקה וחריפה,פלפל לבן טחון,מעט כורכום.
את האפונה לפזר בתחתית הסיר יחד עם עלי הסלרי שהרתחנו קלות במים.
למלא את ראשי הארטישוק בבשר הטחון לטבול בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם,-לטגן על אש קטנה (מונע את התפרקות הקציצה מהארטישוק ומוסיף המון טעם) להוציא ולסדר בסיר מעל האפונה והסלרי.
למלא מים עד לגובה הארטישוק ולהביא לרתיחה.
לתבל ב: מלח,פפריקה מתוקה וחריפה,פלפל לבן,מעט כורכום.
לבשל עד לספיגת הנוזלים או עד לריכוך האפונה.
חומרים:
ריהוט משרדי
השבמחקמושלם אין דברים כאלה
השבמחק